Followers

Tuesday, September 22, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 22.09.2015


Sheldan Nidle, 22. rujan 2015


5 Chicchan, 18 Zip, 12 Manik



Selamat Balik! U proteklih nekoliko mjeseci ovaj svijet je napredovao od onoga u kojem je mračna kabala bila još uvijek na vlasti do onoga gdje su ti besramni lopovi na konopcima. Razne grupe naših zemaljskih saveznika konačno ostvaruju način kojem se ovaj svjetski scenarij treba prilagoditi. Kako svijest raste u ovom području, promjene financijskog sustava i novi prosperitet zahtijevaju otkrivanje. Mi smo zamolili da ove precizne procedure budu provedene mnogo brže. Ovaj savjet, kao što je ranije rečeno, bio je uvelike ignoriran. Sada je sazrelo vrijeme da se ove promjene očituju i da vam budu objašnjene. Dolazeći prosperitet je jednostavno sredstvo kojim možete ostvariti svoje snove. Koristite ove simbole moći da pretvorite vaš svijet u onaj koji je miran i skladan. Budite svjesni onoga što radite. Neka sve to teče i istovremeno koristite svoje moći da promijenite stvari na elegantan i božanski način. Ovaj svijet treba transformirati i promijeniti način na koji se on percipira. Stari nasilni načini moraju završiti. Raznolikost kultura se mora poštivati. Vi trebate boraviti u čudesnoj zemlji s tehnologijama koje će ukinuti siromaštvo i glad. Svijet treba vidjeti kao veliku i predivnu obitelj!



Dok se vaše područje kreće prema svojoj novoj stvarnosti, nemojte nikad zaboraviti tko ste i da postajete jedno. Nikad prije Zemljina površina nije bila u mogućnosti da se oslobodi svih boljki koje su je mučile još od Velike poplave od prije gotovo 10 tisuća godina. U to vrijeme, Anunaki, koji su bili kao vaši mračni gospodari, uspostavili su sustav koji je, u stvari, uzrokovao da svi pate. Vi ste u točki kada će ta velika patnja biti transformirana. Vi ćete ući u vrijeme u kojem će vam prosperitet i nove vlade omogućiti da pretvorite Gaju u raj. Čovječanstvo se više neće trebati baviti poljoprivredom, rudarstvom i drugim stvarima koje škode vašem dragocjenom planetu. Vi ćete vrlo brzo razviti novu perspektivu koja vam može omogućiti da koristite svoju rastuću svijest da promijenite svaku kulturu na površini Gaje. Ova nova mješavina čovječanstva će postaviti pozornicu za naš dolazak. Konačno možete prestati vjerovati kabalinim izravnim lažima. Vlada može formalno završiti s prikrivanjem NLO-a i pripremiti vas za naš dolazak. To će nam omogućiti da započnemo niz emitiranja o našim početnim ciljevima. 



Prvi cilj uključuje naše mentore. Svi ste živjeli u neznanju još od svog rođenja. Bili ste hranjeni gomilom papice, koju su prvo prije mnogo eona koncipirali Anunaki. Ovu percipiranu stvarnost treba odbaciti i steći nove percepcije temeljene na novom i svjesnijem skupu stvarnosti. Ova stara matrica Anunakija učinila vas je mnogo više povodljivim i olakšala vašim vladarima i drugim gospodarima da manipuliraju s vama i da vas kontroliraju. Te "kontrolne točke" treba zamijeniti sa slobodnim razmišljanjem i novostečenim sposobnostima da ponovno raspoznate ključeve koji se mogu koristiti da utvrdite kada ste manipulirani. Vaši mentori imaju ovaj veliki zadatak da vam to prenesu. To treba napraviti na suptilan način uključujući obnovu vaše drevne i moderne povijesti. Ta povijest će biti ispunjena s vrlo važnom preokrenutom istinom. Neke od istina o pozadini ratova i kako se gospodarstvo koristi kao pijun od strane vaše oligarhije biti će vrlo prosvjetljujuće. Vi se spremate da postanete galaktički čovjek. Treba pregledati vrijeme provedeno u posljednjih 13 tisućljeća i potpuno objasniti logiku koja stoji iza nebeskih dekreta.



Drugi cilj je opisati vam ono što to znači biti galaktički čovjek. Vi ste stekli sposobnosti koje vam omogućuju da provedete božanske upute Neba. Vi ste, u stvari, fizički anđeli. To znači da možete napraviti mnoge stvari. Posao mentora je ne samo da pregledate svoj život, nego da vam izravno objasni vaš budući život u punoj svijesti. Vaša znanost se pita što to "puno potencijaliziranje" podrazumijeva. Sve to će mentori istražiti zajedno s vama. Mi pomažemo vašim Uzašlim Majstorima da se vidi da ste u stanju kad možete zatražiti nebesku pomoć. Ovaj proces, trenutno, nekako je iskrivljen matricom koja stvara sadašnju stvarnost. Ova matrica je sada izuzetno oslabljena velikim valovima energije koja dolazi iz središta vaše galaksije. Ovi valovi energije znatno pomažu onome što naši zemaljski saveznici postižu. Ova zajednička operacija je na pragu predivnog uspjeha. To će donijeti novu stvarnost koja će vas ponovno ujediniti s onim iz Unutarnje Zemlje, duhovnim i svemirskim obiteljima! Hosana!



Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s velikim vijestima i prekrasnim novostima! Mračna kabala je puna sebe. Ona prkosi svemu što naši zemaljski saveznici rade i tako, dođe vrijeme da njihova moć počne slabiti. Gaja je samo njihov pijun i oni koriste svoje užasne uređaje da onemoguće mnoge naše saveznike. Mračni su sada na rubu njihovog raspada i brojni naši saveznici ubrzo će primijeniti svoj "smrtni udarac" da poraze ove zle nitkove. Pred vama, djeco moja, leži najljepša stvarnost ispunjena radošću, slobodom, blagostanjem i novom vlašću posvećenom vašoj zajedničkoj sreći. Staro ćete potisnuti na stranu i nova era za Gaju će biti početak vaše sve veće predanosti božanskoj službi. Zajedno, mi ćemo formirati veliko jedinstvo za pomoć svima na Gajinoj površini. Tu će biti samo mir, suradnja i rastuća svijest o služenju jednih drugima i Gaji. Vi ćete izgraditi najljepše područje. Nebo će se spustiti na Zemlju! Aleluja! Aleluja!



Ova stvarnost se mijenja. Ona je blagoslovljena i spremna provesti nebeske zapovijedi. Veliki valovi božanske ljubavi su u porastu čak i dok ovo govorimo. Budite spremni slušati i biti pokrenuti strašću tog čudesnog seta događaja. Ovo područje premješta svakog od vas u višu i višu svijest. Vi sudjelujete u pokretu koji obuhvaća sve ljude i sve nacije. Naš blagoslovljeni zadatak je da vas vodimo prema središtu ovog dražesnog i božanskog svjetla. Dok ste izloženi, vi postajete fizički drugačiji. Ova razlika je sićušna. Ipak, to je dio procesa koji mijenja ovu stvarnost. MI Majstori smo uzbuđeni zbog značenja ove velike duhovne promjene. To uzrokuje da mnogi postaju duhovno orijentirani. Svaki dan, mi nalazimo bića spremna da zatraže našu pomoć i tražimo od naših brojnih pripadnika da osiguraju tu blaženu pomoć. Vi ste vrlo blizu najsretnijeg novog dana!



Ovo područje je sada u prijelaznom razdoblju izlaska iz strahota mraka. Znači li to da će se sve promijeniti u trenu? Ne baš. Ono što trebate učiniti je da ostanete pozitivni. Budite spremni primiti. Isto tako budite spremni koristiti ovu pozitivnu energiju da pomognete da se to očituje. Učinite to znajući koliko ste moćni i koliko pozitivniji postajete. Vi ste, draga djeco, svjetlo ovog svijeta. Vi ste svijeća svjetla koje nitko ne može ugasiti. Koristite ovo da divote ovog vremena brzo daju rezultate. Zapamtite u svemu ovome tko ste vi zapravo. Budite jaki i spokojni. Neka mračni znaju da se njihov dan doista približava iznenadnom kraju. Vi ste skup veličanstvenih bića koja su privilegirana da vide čuda koja će se vrlo brzo pojaviti pred vama. Dakle, budite sposobni ostati jaki i pozitivni. Mi smo iza i ispred vas. Mi ćemo vas gurati i voditi do vrlo zasluženog cilja!!



Danas smo vam dali tjedni izvještaj o tome što se događa u ovom svijetu. Duh se stalno kreće vodama ovog područja i priprema ovu kuglu za najveći pomak u novu stvarnost. Ova zemlja je živa i spremna da se ispuni čudima i božanskim akcijama Neba. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN