Followers

Tuesday, September 29, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 29.09.2015



29. rujan 2015


12 Eb, 5 Tzotz, 12 Manik



Dratzo! Ovaj svijet i dalje napreduje kao nikad prema naprijed. Naši zemaljski saveznici postavljaju elemente novog bankarskog sustava na svoje mjesto. Mračna kabala više ne može zaustaviti neizbježno. Te drevne obitelji i u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, i naravno, u Kini uspostavljaju konačna spremišta iz kojih će teći veliko more novca. Oni koji su dodijeljeni kao financijeri i rukovoditelji za sigurnost znaju pravi božanski trenutak da izvrše svoje specijalne zadatke. Trenutno, kabala se suočava s brojnim krizama, koje su jednostavno znakovi da će se ovaj protok uskoro dogoditi. Vrijeme kraja ove pokvarene oligarhije naizgled je uzelo previše vremena. Približavamo se gregorijanskom mjesecu listopadu. Tradicionalno, na Zapadu, to je vrijeme strave, strašila i duhova. U stvari, predstavlja vrijeme kada je moćna Atlantida, vaš drevni dom, potonula u more. Ovaj događaj se dogodio početkom Zaca (bijelog mjeseca). To vrijeme se naziva Halloween (posvećeno predvečerje), kada su svjetla (Atlantidska bića) otišla u svoj novi dom u Kentauru. Samo je čudesna slučajnost da to razdoblje postaje trenutak kada ćete dobiti vaše blagoslove!



Ono što se događa na vašem svijetu je ogromni pomak u načinu kako ova stvarnost funkcionira. U prijašnjim vremenima, oligarhija je bila u stanju da odredi što će se dogoditi i da osigura da se provede ono što je planirano. Ova moć im je sada oduzeta. Revolucija u cilju migracije ljudi, moći i novca počela je tranziciju koja će uskoro kulminirati na sasvim drugi način obavljanja stvari. Isto tako to će utjecati na način na koji će ogromne količine novca biti preraspodijeljene u svijetu. Ova preraspodjela će u konačnici prouzročiti da se sruši baza kabale i padnu njihove vlade. Ishod ove brze globalne tranzicije je širenje blagostanja, zajedno s pojavom ogromnog globalnog reseta vaših sadašnjih globalnih valuta. Posljednji koraci uključuju zlatnu podlogu tih valuta i novi način na koji vaše banke funkcioniraju. Ove ogromne promjene će vam donijeti nove vlade posvećene povratku istinske demokracije i porast mnogo šireg koncepta "vladavine naroda". To je povratak istinske ustavne uprave.



Upravo sada, vi ste bombardirani mnoštvom energija. Te energije dodatno pomažu Nebu u suptilnim prilagodbama vaših fizičkih, mentalnih i emocionalnih aspekata. Svrha tih posebnih prilagodbi je da vam se olakša apsorpcija novih energija koje polako podižu bazne frekvencije vašeg tijela. Te energije trebaju rasti, jer razne nove komponente će vam biti dodane od strane naših medicinskih timova. To će vam omogućiti da se bolje stabilizirate nakon što budete pogođeni povremenim velikim kvantnim energijama koje dolaze iz središta galaksije. Ove dolazeće promjene će vas dodatno pomaknuti u niz novijih temeljnih percepcija. Naši mentori zahtijevaju da budete otvoreni za niz realnosti u odnosu na vaš početni "pad" iz pune svijesti. Nebo želi da saznate zašto je došlo do ovog velikog pomaka u svijesti. U to vrijeme, Atlantiđani su očajno čekali pomoć od svojih mračnih saveznika. Vidjeli su da se brojne druge kolonije "kćeri" silno protive onome što je bilo napravljeno Mu (Lemuriji) i pobuna se nazirala.



Promjene koje vam se događaju podižu vaše bazne frekvencije i čine vas svjesnijim toga kako se mnoge cjelo-životne percepcije postupno mijenjaju. Vi postajete tolerantniji u pogledu na dobronamjernu prirodu ovih flota prvog kontakta. To je kao gledanje na ulogu Amerike u vrlo drugačijem svjetlu. Nakon poraza sila Osovine u 1945. godini, većina svijeta usvojila je pro-Američki stav. To se uvelike promijenilo i mnogi sada imaju mnogo negativnije gledište. Unatoč mnogih tragedija s kojima se Amerika suočila, to je ustrajalo. Ono što će se uskoro dogoditi je da se uvelike mijenja ovo sve veće uvjerenje. Američka prava priroda će biti oslobođena oligarhije. Glavni uzrok ove promjene će biti NESARA i njezino širenje cijelim ovim planetom. Drugo je da će NLO zataškavanje službeno biti završeno. Imperij američke oligarhije je gotov. Bezumni rat je gotov! Sve što će biti ostavljeno je ljubav i jedinstvo s cijelim čovječanstvom. Vrijeme mira i velikog blagostanja je pred vama. Iskoristite ove trenutke da pomognete Gaji i da se pripremite za punu svijest!



Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Pozitivne energije svjetla nastavljaju teći na sve višim razinama! Energije s neba se pumpaju prema vama iz središnje jezgre ove galaksije. Te energije jačaju svakog od vas. Koristite ove čudesne i blagoslovljene moći da stvorite zajedničku viziju za slobodu i blagostanje. Budite pozitivni i radosni jer ove moćne energije su sposobne donijeti veličanstvenu transformaciju ove stvarnosti. Haleluja! Svaki dan ove energije podižu vašu svijest. Mračna kabala može osjetiti kako njene nekad moćne energije za sprječavanje pobjede svjetla nestaju. Radujte se i ujedinite se u velikoj viziji koja dodaje vašu moć onoj od svjetla. Budite zahvalni za načine Svemogućeg! Vama je dan put svjetla u vaše snove. Naši suradnici nastavljaju nam davati samo pozitivne poruke. Vi ste na putu do čuda koja nikad prije niste vidjeli.



Svaki dio vašeg fizičkog, emocionalnog i duhovnog tijela je zahvaćen ovim velikim dotokom duhovne energije. To je razlog zašto vas molimo da ostanete pozitivni. Pridružite se kolektivu čovječanstva i molite i/ili meditirajte svaki dan. Zamislite područje koje želite. Ove duhovne vježbe će omogućiti ovom novom području da ubrza manifestaciju tog područja. Blagostanje i sloboda počet će se pojavljivati. Osjetite ovu čudesnu i još uvijek suptilnu viziju i koristite svoje sposobnosti da pomognete Gaji i nama u stvaranju ovog novog područja. U narednim tjednima događaji će se polako početi pojavljivati. Oni će omogućiti da nova stvarnost održi svoju transformaciju i gurne vas u ovo novo božansko mjesto. Dok se približavate ovom magičnom vremenu, vidjet ćete kako se odvijaju događaji koje su mračni dugo odgađali. To će biti vrijeme uzbuđenja i divljenja! Budite strpljivi i otpustite sve frustracije. Novi svijet se približava!



Blagoslovi. Budite jedno s onim što se sada događa diljem ove velike plavo-zelene kugle. Tiha revolucija epskih razmjera se događa. Njeni božanski korijeni počinju u malim financijskim bankarskim poslovima koji obilježavaju Afriku, Europu i obje Amerike. Ove blagoslovljene akcije događale su se tijekom posljednjih nekoliko desetljeća i stvarale su samo-organiziranu socijalnu i medijsku mrežu. Mi smo gledali kako ovaj poriv da budete slobodni raste i čeka donatora da uvelike razvije te male mreže u sredstvo da se brzo promijeni lice ovog vrlo malignog aspekta čovječanstva. Mi vas blagoslivljamo i radimo na našoj zajedničkoj viziji da vas vidimo kako napredujete. Radujemo se u onome što se događa da vidimo kako ova božanska vizija uspijeva. To će se pridružiti posebnom prosperitetu i svetoj magiji koja će se dogoditi. Iz tih malih ali vrlo motiviranih institucija, golemi hrast će narasti. Vjerujte u čuda, budite jaki i napredujte u ime Svemogućeg! Hosana! Hosana! Hosana!



Danas smo vam dali više vijesti o tome što se u tišini događa oko ovog svijeta. Gaja vas čeka i zna da ćete učiniti ono što je ispravno s ovim svetim resursima. Vrijeme je da se preuredi i obnovi ovaj set globalnih društava. Budite strpljivi i znajte da veliki val blagostanja će biti vaš! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN