Followers

Tuesday, December 1, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 01.12.2015



1. prosinca 2015


10 Men, 8 Yaxk’in, 12 Manik




Selamat Balik! Svakim danom sve se više približavamo početku nove ere svjetlosti na površini Gaje. Veliko oslobođenje čovječanstva od mračne kabale je tu! Konačno je došlo vrijeme da vidimo preraspodjelu bogatstva i porast prave vrijednosti u svijetu. Tu je i globalni reset koji je na pomolu i pojava valuta od plemenitih metala. Trenutno, revalorizacija je na horizontu. Zajedno s tim, počet će operacija da vas se oslobodi duga i preuredi i stvori potpuno transparentni novi međunarodni bankarski sustav. Ovaj proces kreće punim zamahom dok se posljednji mjesec ove gregorijanske godine manifestira. Mračni su utrošili puno vremena prisiljavajući nas na sigurnost, što im je uskratilo pobjedu koju su dugo tražili. Dok se ovi posljednji pokušaji mračnih odigravaju, radujte se činjenici da je njihovo odvraćanje od našeg konačnog cilja bilo uzaludno. Vi ćete doživjeti trenutak kad će Nebo trijumfirati a vi ćete dobiti svoju slobodu. Uzmite u obzir što je sve trebalo da se osigura ova pobjeda. Sjetite se palih i jasno spoznajte cijenu koju su mnogi platili za ovaj veličanstveni rezultat! 



Vi ste rezultat opće pažnje od strane Sirijanaca i njihovih saveznika. Mi smo se pobrinuli da, iako ste prošli kroz mnoga mračna vremena, nikad nije bilo dopušteno da izumrete niti da se na vama vrše eksperimenti nemoralne i zvjerske vrste. Mračni su bili na kušnji utjecaja toga na njih u njihovom slučaju. Kao nebeski promatrači, spriječili smo da se takva genetska glupost ikad dogodi. To je vrlo čudan niz događaja u koji su vas Anunaki i njihovi podanici uvukli. Mnogo puta u prošlom stoljeću, bili ste gotovo uništeni ratom, kugom ili nuklearnom katastrofom. U nekoliko slučajeva, vaše Sunce je bilo napadnuto i gotovo uništeno. Ovi obrisi katastrofa bili su ti koji su prisilili razne svemirske i vanzemaljske flote da interveniraju i da marljivo rade s promatračima na zemaljskom zadatku. Ovi događaji na rubu katastrofe prisilili su Galaktičku Federaciju da dodijeli na raspolaganje posebnu flotu našim promatračima da služi kao rezerva. Dakle, to su priče koje vam ih namjeravamo povezati u budućnosti.



Vi ste posebna vrsta ljudi. Prije više milijuna godina, ljudi na Vegi bili su primitivni vodeni prvjenci čija je najveća vještina bila ribarenje. Mogli smo samo održavati vrlo jednostavno društvo i stalno smo bili zabrinuti jer su nas brojni žestoki predatori stalno maltretirali. U to područje su došli galaktički kitovi. Kolektivno, oni su proveli gotovo 10.000 života u potrazi za bićem koje će biti u stanju da postane pravi čuvar zemlje. Ova hrabra bića su nas vidjela i započela proces da od nas naprave više od onog što smo bili. Oni su u nama vidjeli odgovor za njihov dugi međugalaktički zadatak. Ova veličanstvena bića zamolila su galaktičku duhovnu hijerarhiju da nas dovede u punu svijest. Nakon niza rasprava, duhovna hijerarhija je popustila. Veganskim prvjencima trebalo je dati specijalnu priču postanka i reći da je bilo potrebno u pravom božanskom trenutku kolonizirati ovaj Sunčev sustav. Zemlja je trebala biti sveti centar ove nove zvjezdane nacije. Gaja je imala u sebi iskru koja je prokrčila put ovoj čudesnoj galaksiji. 



Ovo je ta velika priča koja je temelj naših početaka. Naši znanstvenici kao i naši duhovni savjetnici dugo su dokazivali ispravnost ove velike priče. Dok smo se širili iz onoga što vi zovete Lyra sazvježđe, nikad nismo zaboravili naše skromne početke. Naučili smo od početka da poštujemo sve oblike života i da vidimo ovaj ogromni svemir kao specijalnu holografsku kreaciju koju je nadahnuo naš Stvoritelj, vrhovna kreativna sila, ili sirijanski "JaTa" (nebeska radost). Mi smo se udružili u mnoge prijašnje saveze koji su ukupno više od šest milijuna godina stari. Sadašnji je, naravno, Galaktička Federacija Svjetlosti. Jedva čekamo da se s vama sretnemo i kad budete spremni, da vas pripremimo za završnu fazu vašeg povratka da postanete kolege galaktičkih ljudi. Ovo vrijeme u vašoj povijesti je prijelazno razdoblje između onoga što znate i onoga što ćete postati. Oni kojima je bilo dopušteno da vas dovedu u tamu su otišli. Ono što je ostalo je zla skupina podanika čije je vrijeme odlaska stiglo. Najveličanstvenija budućnost čeka!



Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Danas smo došli da vam poželimo dobrodošlicu u novo duhovno doba čovječanstva. Bili ste obučavani od strane mračnih i njihovih negativnih percepcija da sumnjate u sebe. Ova unutarnja sumnja u sebe može biti trajno razdiruća. To vas lišava vaših duhovnih moći da manifestirate i stalno vas frustrira. Svi koji žive u ovom trenutku zaista su dobili sposobnost Stvoritelja da manifestiraju uspješnan život. Ključne riječi su pozitivan fokus. Uđite u sebe i odbacite zanovijetajuće negativnosti svojih mračnih percepcija. Izazvali su ih roditelji koji nisu znali za bolje. Zamijenite ove misli fokusirajući se na pozitivno. Prvo vam se to može činiti teškim. Ipak, budite strpljivi i zamišljajte ono što tražite. S vremenom, ova praksa može početi donositi plodove. Vaše malene fokusirane pobjede mogu se onda proširiti na sve veće i veće. 



Kad počnete učiti o ovim moćnim sposobnostima za uspjeh, vaš fokus će rasti i vaš pravi uspjeh može dovesti do drugih detaljnijih želja. Vi postupno mijenjate negativna uvjerenja koja ste pogrešno dobili kad ste bili mladi. Kad naučite djelotvornost toga, možete to dalje širiti čineći to kao kolektivno ostvarenje. Kad to radite kao grupa, vi doslovno dodajete ogromnu Stvoriteljevu moć svojim naporima. Vi ste povećali uspjeh tih napora neograničeno. Uspjeh tada može neizbježno uslijediti. Vitalni element je fokus. Vaš manji uspjeh koji vas je naučio individualni fokus sada zahtijeva grupni fokus. Ključno je da se opustite. Naučite kako ga pokrenuti. Prepustite to jednostavno Nebu. Neka nebo koristi svoje moćne sile da to manifestira u pravom božanskom trenutku. Neka vam bude ugodno s tim i bavite se sa svojim poslom. 



Tada možete otkriti moć namjere. Nebo želi da budete uistinu uspješni. Nebo ide kroz ove namjere i određuje kako ih najbolje provesti za vas. U ovom božanskom trenutku, Nebo vam odobrava tu želju. Ključ je onda da pustite tu želju da ode i ne dopustite da frustracija uđe u ovu sliku uspjeha. Dakle, ostanite samopouzdani. Znajte da će vaše prave želje doista biti uspješne. Mi, Majstori, unutar sebe to znamo i imajte na umu da oni koji uistinu slijede tu mudrost, vode snažan život! U početku je lako pustiti da vas obuzmu frustracije. Naučite živjeti stvarno uspješan život brišći svoje otežavajuće sumnje u sebe. Za to je potrebna praksa i duboka vjera u svoje urođene moći. Dakle, budite spremni prevladati sumnje u sebe i krenuti prema snazi fokusirane pozitivne namjere. Zapamtite, draga srca, ključ toga je da doista pustite svoje namjere i slobodno ih predate Nebu!



Danas smo pokrili ono što se događa u ovoj stvarnosti. Također smo pokrili neke važne pozadine koje su vam potrebne da se bolje upoznate s porijeklom onoga što se sada događa. Majstori su ponovili kako je najbolje prakticirati umijeće pozitivnih namjera i kako završiti s negativnim frustracijama. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN