Followers

Tuesday, December 15, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 15.12.2015



15. prosinca 2015


11 Muluk, 2 Mol, 12 Manik




Dratzo! Mnogo dobrih stvari se sada događa u vašem području. Sredstva koja ste čekali s velikom frustracijom i brigom su tu! Njihov raspored dolaska ovisi o nizu ključnih čimbenika. Prvo, tu je stupanj opće sigurnosti koji primijenjuju razne grupe u to uključene. Ova prva novčana sredstva biti će prva domina koja će pasti, i koja će pokrenuti formalni kraj vladavine mračne kabale. To znači formalno pokretanje cijelog niza bankarskih i financijskih postupaka. Drugo, ta novčana sredstva će signalizirati kraj prevarom opterećenih "US Federalnih Rezervi" koje su u privatnom vlasništvu. Tu je glavni zadnji branik borbe između onih koji gube bitku da spase ovu tešku instituciju i onih koji žele da je pokopaju. Treće, mnogi koji će pustiti u opticaj ta sredstva također imaju unutarnji otpor da to ne naprave. Unatoč toga, sredstva se puštaju u opticaj po utvrđenom vremenu (SADA). Mi inzistiramo na hitnosti toga kao jedinoj preostaloj alternativi. Obična je glupost svih onih koji na neki način žele odgoditi neizbježno!!!



Jako davno, ovu površinsku stvarnost zarobila je skupina mračnih pobunjenika zvanih, na drevnom sumerskom, Anunaki. Ti stanovnici cijelog vašeg svijeta vladali su na drakonski način gotovo 13 tisućljeća. Njihova opaka vladavina iznenada je završila Anchara ugovorom prije više od 20 godina. Od tada, uslijedila je borba u cijelom svijetu kako bi se ta uredba provela i ovdje. Zadovoljni smo da vas možemo obavijestiti da ova galaktička uredba vlada i ovdje. Mi ćemo nadgledati vaš prijelaz u razdoblje po prvi put ispunjeno istinom, slobodom i blagostanjem! Ova operacija je sada prešla u novu fazu i određene stvari je potrebno napraviti. Jedna od njih je da se brzo uništi politički i financijski sustav koji je nezakonito vladao nad vama. Vi niste financijska krmina ili robovi duga. Oni koji poštuju ili naizgled provode ovu uredbu čini se da su prespori u poštivanju želja Neba. Dakle, ovo vrijeme je ono kad će se dogoditi čarobni trenutak koji sve mijenja. Gledajte na ovo vrijeme kao na čarobni trenutak. Budite hrabri i uživajte u završnoj vožnji!!!



U posljednja dva desetljeća, gledali smo kako su se snage svjetla i glavne frakcije mračne kabale borile jedna protiv druge. Mnogi prijatelji koji su se svrstali uz svjetlo su umrli jer niz podmuklih akcija je uzeo njihove živote. Mi smo se posvetili dovršenju akcija naših prijatelja. Pobjeda koja je tu dijelom je u njihovu čast i u čast svih vas koji ste ostali čvrsti u svojim uvjerenjima o toj velikoj promjeni i o nama. Veliki proces je u tijeku kako bi vas doveo u puni kontakt sa svjetlom. Kao predstavnici ove božanske vizije, mi smo vezani našim istinama da vam damo ovaj sveti dar. Mi stoga snažno tražimo brzo i sigurno oslobađanje tih sredstava. Obeshrabrujuće je vidjeti kako zla mreža mračnih još uvijek ima minut vremena da kaže što se događa. Svjetlo mora izbrisati one koji na svaki način pokušavaju spriječiti ovu operaciju. Ovaj projekt je human i donijeti će svima vama slobodu i sredstva da se promijeni ovaj svijet. 



Ako pogledate natrag na sve ono što se događa u ovom svijetu, brzo možete vidjeti stupanj panike i blago oklijevanje svih uključenih. Svjesni smo da nije lako drastično promijeniti svijet koji se kreće određenim ritmom tisućljećima. I dalje shvaćamo koliko su ogromne promjene koje su sada predviđene. Te stvari se moraju završiti i doista ogromni obrazovni program je onda bitan za uspjeh. U svojim rukama imate alate za ovu veliku društvenu medijsku kampanju. Nekoliko glavnih vlada nakon NESARA će pomoći u ovoj jako potrebnoj kampanji. Procedure za razliku od bilo kojih koje ste vidjeli u svom životu spremne su zauzeti mjesto. Vaš cilj u tim projektima je da duhovno podržite i fizički poduprete ovu novu stvarnost u njenom bivstvovanju. Koristite svoju unutarnju intuitivnu viziju da sve to dovedete u pozitivnu stvarnost. Iskoristite ove blagdane kao odskočnu dasku za čudesa koja će se manifestirati. Kakav prekrasan svijet će svi sada vidjeti.



Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Uistinu veličanstvena toplina pravednog nebeskog svjetla grije ljudska srca ovog jutra. Veliki događaji se pojavljuju kako brojna sredstva Neba počinju obasipati ovu dragocjenu kuglu. Davno, čovječanstvo je iznenada palo u tamu pokvarenim djelovanjem atlantidske vladajuće klase. Ovi postupci sada će biti umiljato okajani od strane mračnih i njihovih bezbrojnih podanika. Ova nasilnička povijest trenutno će završiti i biti će pretvorena u vozilo za svjetlo i njegovo neizbježno vrijeme trijumfa! Mi nosimo sa sobom uspomene koje će ponovno oživjeti o tome kako smo jedno vrijeme svi zajedno putovali ovim putem krajnje tame. U tim sjećanjima su primjeri kako smo preživjeli i na pogodan način održavali svjetlo u ovoj zemlji patnje, jada i smrti. To je priča o kojoj vam svi vaši Majstori žele pričati.



Ostanite pozitivni, moja braćo i sestre. Ova duga priča o generacijama biti će pretvorena u priču o radosti, slobodi i blagostanju! Duboko u vama je jezgra vaše duše i ona se uvijek sjećala ove duge priče o nevolji i pripremala svakog od vas za ovo doba vječne pobjede. Čujte, dragi moji, budite spremmni za ono što slijedi! Nebo počinje čistiti veliku miazmu koja nas sve pokriva. Kad počnete iz nje izlaziti, pregledajte sve to. Najbitnije od svega, ne sudite! Umjesto toga, budite spremni prihvatiti ovu ljubav i jedinstvo. Vaše oslobođenje dolazi kao veliki dar, sveta sadašnjost, s neba. S vremena na vrijeme mnogi od nas su igrali ili proglašivače ili žrtve ove velike nepravde koja je bila znak tih neukih vremena. Svi smo mi ovdje da sve to velikodušno odložimo i, u milosti Stvoritelja, preselimo se u punu svijest!



Ova poruka dolazi kao preteča divnog iskustva, koje ćete čudesno zagrliti. Nebo želi da poduči i objasni što će se dogoditi. Koristite ove upute kao nagovještaj onoga što slijedi. Vaše područje će se konačno promijeniti i postati nešto gdje se lako možete kretati kao i mi od ove veličanstvene kugle do nezamislivih ljepota neba. Ovaj proces je nešto što treba znati i pripremiti se za to u radosti i istini. To je područje ispunjeno stvarima i događajima koji se u ovom trenutku još ne mogu u potpunosti otkriti. Samo ostanite pozitivni i iznimno fokusirani na te nevjerojatne stvari s kojima će vas Nebo obasuti! Dakle, u radosti i u pobjedi, pripremite se za pojavljivanje nas i naših obitelji iz duha, svemira i dragocjenih zemalja Agarte. S ovim, ja vas ostavljam! Hosana! Hosana ! Hosana!



Danas smo istražili ono što se sprema za svoj veliki nastup! Budite spremni za slijedeću fazu u vašem kretanju prema fizičkim anđelima. Ovo vrijeme vam je donijelo puno tuge, radost i napokon slobodu. Također, testiralo vas je do krajnjih granica! Sve to vas dovodi do trijumfalnog okupljanja s onima koji vas velikodušno vole! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)



Web stranica: Planetary Activation Organization




Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN