Followers

Wednesday, December 9, 2015

Croatian - Sheldan Nidle 08.12.2015



8. prosinca 2015


4 Ik, 5 Yaxk’in, 12 Manik




Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj sreći!) Operacija koja će vam dati novi svijet sada završava. Tisućljećima vaša površinska stvarnost bila je ograničena u svojim percepcijama jezgrovitih laži i nevjerojatnih obmana. Vi ste napokon na samom rubu drugačije stvarnosti, u kojoj ste okruženi istinom i novom vlašću posvećenoj vašoj dobrobiti. To je nešto na što niste navikli. Umjesto toga, očekujete da će vam se lagati, varati ili samo vas naprosto obmanjivati. Tijekom nekoliko posljednjih tjedana, novo područje je izgrađeno. Ovaj svijet je više nego dar za ovo praznično godišnje doba; to će biti područje u kojem se možete radovati. To novo područje je tu, ali se još nije manifestiralo. Vi trenutno gledate kako se ono manifestira pred vama. Mračni su poraženi, ali još uvijek nisu izolirani od vas. Konačni set događaja mora se dogoditi prije nego se taj najviše željeni događaj dogodi. Ova stvarnost je u laganoj tranziciji i kad se to završi, neki vrlo jasni znakovi će se pojaviti pred vama. Do tada, budite upoznati i vjerujte ovim promjenama u vašoj stvarnosti.



Jako davno, Nebo je odredilo da se taj trenutak u vašoj povijesti dogodi. Mi smo ovdje da pomognemo implementirati te stvari, koje će ovo kompletirati. Nebo je dalo instrukcije o tome kako će se ta divna sadašnjost pojaviti. Već su znakovi tih brojnih promjena u zraku. Mi smo gledali kako su mnoge vaše grupe svjetla, sve presporo za nas, pripremile vašu stvarnost za ovaj veliki pomak. Osjećamo da smo bili previše popustljivi u postupku izoliranja podanika Anunakija od vas. Ova procedura je napravljena s "baršunastim rukavicama", ali je zahtjevala vaš snažniji pristup. Namjeravali smo uz odobrenje drevnih obitelji, odabranih kraljevskih obitelji i njihovih tajnih društava da ih brzo uklonimo šaljući ih u poseban niz alternativnih stvarnosti. Taj proces je bio namijenjen da omogući prosvetljenim dušama da brzo nastave s dostavom i edukacijom neophodnom da bi vam se dali vaši blagoslovi. Umjesto toga, ova sadašnja zbrka je ono što se dogodilo.



Kako se razne ove teškoće raspliću, postaje sve jasnije da bi moglo duže potrajati kako bi ovo tranzicijsko razdoblje moglo početi, ali smo uočili kako se brzo prilagođavate stvarnostima kad se one doista manifestiraju. Kao ljudi, vi ste vrlo otporni. Oni koji su neizbrisivo postali dio bilo koje kulturne stvarnosti su ti koji se većinom ne žele promijeniti. Dakle, mi nadziremo što se događa i želimo imati više važnog udjela u ovom prilično rastegnutom procesu. Trenutno, naše zemaljske kolege zavsršile su sve velike transfere sredstava. Ova operacija sama po sebi se vrlo razvukla. Po našem mišljenju, inzistiralo se na sigurnosti iznad i izvan svih potreba. Ipak, to je završeno, i slijedeći korak je dostava. Oni koji su uključeni u ovom procesu ponovno su previše bojažljivi zbog svog vlastitog dobra! Unatoč toga, sada očekujemo da će se to dogoditi relativno brzo. Ova procedura biti će samo početak događaja koji će zauvijek promijeniti vašu stvarnost. 



Ova procedura dostiže točku kad se prvi od mnogih događaja koje ste dugo čekali može dogoditi. Ritam ovog procesa se ubrzavao kako je svako od vas počeo kolektivno razmišljati. Ovaj zajednički napor uskoro će biti nagrađen. Prvi dio za masovnu isporuku je spreman. Ono što ostaje je sporo promišljanje onih koji su za to zaduženi. Nova godina obećava da će biti ona u kojoj će se cijeli niz dugo najavljivanih obećanja obistiniti. Isporuka prvih stavki izgleda da će se dogoditi prije Božića. Koristite ovaj prvi nalet aktivnosti kao znak da su neki doista fantastični događaji blizu horizonta. Mi pripremamo seriju stvari koje nisu ništa drugo nego prve stavke u paketima roba. Naša namjera je da vidimo pojavljivanje nove vlasti i završetak dugog i začaranog NLO zataškavanja. To je vrijeme u kojem će vam se govoriti o našem postojanju i dobronamjernosti. Duga veza između nas mora biti slobodno objavljena!



Blagoslovi i milost! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mnoge prekrasne stvari sada se događaju! Sredstva zaklada i drevnih obitelji poslana su na svoja odredišta. Mi blagoslivljamo i šaljemo haleluja svim uključenima. Mračni mogu pokušati, kao što uvijek čine, da pomrse ove planove. Međutim, ovaj novac je samo početak vala sredstava koja će obasuti ovo područje s nebeskim blagoslovima! Kad dobijete ta sredstva, izbrojite svoje blagoslove a onda koristite svoju unutarnju milost da pomognete svojim obiteljima, prijateljima i drugima. Koristite ova sredstva da ispunite svoje najdraže snove i omogućite drugima da isto tako počnu ostvarivati svoje. Ovo prekrasno razdoblje uključuje Božić i Novu godinu. To također uključuje novu vlast i novu stvarnost ispunjenu radošću, prosperitetom i iznad svega, vašom slobodom! To će biti najveličanstvenije vrijeme za zahvalnost Nebu i zahvalnost svima za ove najljepše darove!                



U cijelom svijetu je ogroman porast u duhovnim energijama na kraju ove godine. Ova energija pridonosi pozitivnom ubrzanju tih ciljeva koje je Nebo pripremilo za ovo vrijeme. Vi znate da u ovo doba godine, mi Majstori idemo na brojna sveta mjesta u cijelom svijetu, poput Mount Shasta i svetih dolina Himalaja da molimo, predočavamo i slavimo ovu novu stvarnost koja se sada uspostavlja. Ova božanska energija podiže vašu svijest i omogućuje da se nova era svjetla i ljubavi spusti na Gaju. Molimo vas da uđete u ove doista božanske energije i koristite svoju unutarnju milost da uzdignete ovo područje. Udružite se da hvalite i slavite ova nebeska čuda, jer ovo novo prosperitetno doba postaje stvarnost! Ujedinimo se kao jedan! Prihvatimo naše božanske darove i velikodušno ih širimo cijelim ovim svijetom!



Prije mnogo tisućljeća, svi smo bili uhvaćeni u nišan velikih dilema. Mračni su počeli otvoreno prkositi Nebu. Njihov zao plan prvo je bio usporavan a onda odagnan od strane naših nebeskih administratora. Mi smo slijedili velike upute ovih svetih nebeskih domaćina i razvili sredstva za širenje milosrđa velikom broju naših predaka. Odvratni podanici Anunakija polako su osujećivani u njihovoj velikoj zamisli da traže potpunu poslušnost. Sada smo na samom pragu pobjede! Blagoslivljamo i ljubazno zahvaljujemo Nebu na njegovom radu. Ostanite pozitivni i pridružite nam se u posljednjem dijelu manifestiranja velike vizije koju nam je Gaja dala tako davno. Došlo je vrijeme da kličemo u sebi i s velikim žarom kako smo puni ljubavi i svjetla za one na Nebu i Zemlji koji su nas učinili pobjednicima. Hosana! Hosana! Hosana!



Današnji dan smo proveli s našim tjednim izvješćem. Mnogo dobroga sada se događa u cijelom svijetu. Veliki pokret koji će dovesti do vaše pobjede je počeo. Izbacite iz sebe brojne frustracije i radujte se. Sada se događaju stvari koje će učiniti da kraj ove godine bude radostan! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)







Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

SHELDAN NIDLE -CORATIAN